Skip Navigation Links
- MIFExpand - MIF

Efterår 2022 til forår 2023 05.09.2022  -  31.03.2023
Vejledning

Dagidræt (dagid)

Dagidræt er et tilbud til alle seniorer, der gerne vil være aktiv i en hyggelig atmosfære.

Der spilles softball, tennis mm. Kom og vær med, måske har du en ide til en ny aktivitet, der kan foregår i hallen?

Instruktør: selvkørende.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dance kids 5-6 år (daki)
På Dance kids holdet kommer vi til at kombinere leg og rytme, vi skal lære nogle helt simple danse, som både styrker bevægelserne og hukommelsen. Vi skal lege, danse og have det mega sjovt! Dance kids er holdet hvor vi lærer at slå os løs samtidig med at vi holder takten. Holdet er for både drenge og piger i alderen 5-6 år. Jeg glæder mig rigtig meget til at se en masse danseglade gymnaster.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dance mix 12-14 år (dan2)
Dance mix er et hold for alle der er imellem 12-14 år og som elsker at danse. På holdet vil du blive udfordret med nye stilarter, som hiphop, showdance og moderne. Man behøver ikke at have nogen danseerfaring for at gå på holdet, man skal bare være klar på at have det sjovt, og blive udfordret som danser.

Clara har selv har danset i 10 år og har erfaring i undervisning.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dance mix 9-11 år (dan1)
Dance mix er et hold for alle der er imellem 9-11 år og som elsker at danse. På holdet vil du blive udfordret med nye stilarter, som hiphop, showdance og moderne. Man behøver ikke at have nogen danseerfaring for at gå på holdet, man skal bare være klar på at have det sjovt, og blive udfordret som danser.
 
Clara har selv har danset i 10 år og har erfaring i undervisning.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre-barn gymnastik (ForBa)

På forældre/barn holdet handler det om glæden ved bevægelse og leg. Vi skal udfordres på gymnastikbaner, lave sanglege, hoppe i trampolinen, lande blødt på springmåtten og til slut ”slappe” lidt af.

Tag din mor/far under armen og få en sjov og hyggelig time, hvor I sammen får lidt sved på panden og en masse skønne oplevelser sammen.

Pernille er en erfaren instruktør, der har haft mange børnehold i forskellige aldre.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hatha Yoga Letøvede/øvede (Yoga2)

Hatha yoga er for dig, der ønsker at forbedre din smidighed, balance og kropsbevidsthed. Vi arbejder med stræk og styrke, samt forsøger at løsne spændinger. I Hatha yoga kommer vi dybt ind i stillingerne i et tempo, hvor alle kan være med.

Hatha yoga kan modvirke skader, hvis du er løber, boldspiller eller lignende.

Birgitte er uddannet Hatha yogainstruktør og har erfaring med Hatha Yoga.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Jumping Fitness (juf)

Jumping Fitness er en sjov og hård cardiotræning hvor man får trænet styrke, balance og koordination. Man brugeralle kroppens muskler, og det er især god træning for core, mave og baller. En jumpingtime er bygget op som intervaltræning, så man forbrænder mest mulig, og får små pauser undervejs.

Jumping Fitness er en skånsom træningsform mod knæ og ryg, da det er blødt og eftergivende underlag. Og alle er velkomne – uanset alder, form, kondition og koordinationsevne. Det er både for mænd og kvinder.

Begrænsninger: Man må ikke jumpe hvis man er gravid, og der skal gå 6 mdr. efter man har født.
Herefter er det alletiders optræning af bækkenbunden. Man må max veje 120 kg. Min. 16 år.

 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motionsgymnastik M/K (mogy)

Her vil vi lave traditionel motionsgymnastik for hele kroppen. Vi laver stram-op og andre kendte øvelser. Der vil blive brugt redskaber til styrketræning. Timen slutter med øvelser på gulv og udstrækning. Sværhedsgrad og tempo tilpasses deltagerne.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Multikontigent (Multi)
Du skal registrere dig her hvis du er multikontigentbruger og kontakte træner/instruktør så du kan få en introduktion og blive tilknyttet det rigtige hold. Husk at blive tilmeldt holdet via guide på forsiden.

Kontakt Karin ved spørgsmål mail kr28933799@hotmail.com eller telefon 28933799 (kl. 18-20 på hverdage).

NB!
Du skal tilmelde dig og betale under fanen MIF/MIC menupunkt Holdtilmelding før du kan være aktiv bruger.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring mix fra 4. kl. (4. kl)
På Spring Mix kan du blive udfordret i spring på alle niveauer fra 4. klasse og opad, så alle kan være med. Niveau- og aldersforskelle kan være store, så derfor arbejder vi aktivt med niveaudeling. Hvis antallet af gymnaster er stort nok, vil holdet blive delt i to med to forskellige træningstidspunkter mandag aften. Holdet er et opvisningshold og gennem sæsonen trænes målrettet mod en fantastisk opvisning i marts.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springgymnastik 0. - 1. kl. (0.-1.)
På det her hold skal vi lære nogle helt basis spring, hvor det er helt okay ikke at kunne det i forvejen. Vi skal lærer at hoppe i en trampolin, at lave en kolbøtte og hoppe over redskaberne. Holdet er for helt begynder springere, som vil finde ud af om spring gymnastik er noget for dem! Vi skal både lege og springe. Der vil komme til at være en lille smule rytme gymnastik, så vi er helt klar til at kunne vise mor og far at vi kan ALT!
Holdet er for børn i 0. og 1. klasse.
Jeg glæder mig til at møde en masse små gymnaster med en raket i numsen, der er klar til at lærer!
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Yoga udendørs (YUD)

Hatha Yoga letøvede/øvede. Træningen foregår udendørs under halvtaget ved SFO''en på Mørke Skole. Medbring selv underlag.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Crossdance (Cross)

Crossdance er en dance fitness time, der er bygget op over moduler med Dance, Bodytoning, Cardio og Balance i denne rækkefølg. Du vil få sved på panden, masser af smil på læben og få fornyet energi og overskud. Du vil forbrænde kalorier på den sjove måde.
Tina er uddannet Crossdance instruktør.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Puslingegymnastik 4-5 år (4-5)
Kom og leg, hoppe, danse, løbe, tumle og springe med andre 4-5 årige børn. Vi vil hver gang lave nogle bevægelseslege, så vi får brugt hele kroppen, og børnene får arbejdet med deres kropsbevidsthed og kropsfornemmelse. Der vil blive arbejdet med indøvning af og forberedelse på spring på forskellige redskaber og baner.
Vi glæder os til at møde de nye unge gymnaster i Mørke, så kom frisk og frejdig og lav gymnastik med os.
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springgymnastik 2.-3. kl (2-3)

Dette er et begynder spring hold, hvor vi skal lære at lave forskellige tricks på trampolinen, her i blandt op hop, salto og overslag. De primære redskaber kommer til at være trampolinen og airtracken. Holdet kommer til at øve forlæns spring, og en lille rytme del så vi er helt klar til opvisningen. Du kan komme på holdet, om du har sprunget før, eller er helt ny gymnast, alt bliver lært fra bunden.
Holdet er for børn i 2. og 3. klasse.
Jeg glæder mig til at møde en masse springklar gymnaster, også skal vi bare have det sjovt!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Herretons (her)
Er du til rigtig herretons med masser af hockey og volleyball, så er dette hold måske noget for dig? Her er der plads til alle, der gerne vil have sved på panden og have det sjovt.
ET rigtigt herrehold, der også har fokus på det sociale.
 
Instruktør: Selvkørende.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Du finder os her

Mørke IF Gymnastik
Drosselvej 1
8544 Mørke
tlf: 86 37 75 05 Se på Google Maps