Efterår 2023 til forår 2024 04.09.2023  -  31.03.2024
Vejledning

Badut springerne 0. - 1. kl. (0.-1.)
På det her hold skal vi lære nogle helt basis spring, hvor det er helt okay ikke at kunne det i forvejen. Vi skal lærer at hoppe i en trampolin, at lave en kolbøtte og hoppe over redskaberne. Holdet er for helt begynder springere, som vil finde ud af om spring gymnastik er noget for dem! Vi skal både lege og springe. Der vil komme til at være en lille smule rytme gymnastik, så vi er helt klar til at kunne vise mor og far at vi kan ALT!
Holdet er for børn i 0. og 1. klasse.
Jeg glæder mig til at møde en masse små gymnaster med en raket i numsen, der er klar til at lærer!
Tilmeld/Læs mere - (0)

Bevæg dig glad (glad)

Bevæg dig glad er en kombi af gymnastik, pilates, yoga, styrke og puls

Tilmeld/Læs mere - (0)

Crossdance Soft (croso)

 Crossdance SOFT henvender sit til begyndere, aktive ældre, folk med forskellige skavanker og dem, der gerne vil med på den fantastiske Crossdance-bølge.

Crossdance er en dance fitness time, der er bygget op over moduler med Dance, Bodytoning, Cardio og Balance i denne rækkefølg. Du vil få sved på panden, masser af smil på læben og få fornyet energi og overskud. Du vil forbrænde kalorier på den sjove måde.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Dagidræt (dagid)

Dagidræt er et tilbud til alle seniorer, der gerne vil være aktiv i en hyggelig atmosfære.

Der spilles softball, tennis mm. Kom og vær med, måske har du en ide til en ny aktivitet, der kan foregår i hallen?

Instruktør: selvkørende.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre-barn gymnastik (ForBa)

På forældre/barn holdet handler det om glæden ved bevægelse og leg. Vi skal udfordres på gymnastikbaner, lave sanglege, hoppe i trampolinen, lande blødt på springmåtten og til slut ”slappe” lidt af.

Tag din mor/far under armen og få en sjov og hyggelig time, hvor I sammen får lidt sved på panden og en masse skønne oplevelser sammen.

Pernille er en erfaren instruktør, der har haft mange børnehold i forskellige aldre.

Tilmeld/Læs mere - (0)

FUT (fut)

Funktionel Udendørs Træning (FUT) henvender sig til både mænd og kvinder. Træningen tager udgangspunkt i cirkel- og intervaltræning med primært egen krop som redskab.

Medbring træningsmåtte, drikkedunk og godt humør :)

Vi træner ved Mørke skole under halvtaget ved SFO''en.

Træningen gennemføres ved min. 6 fremmødte eller aflyses det. 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Hatha Yoga (yoga1)
Hatha Yoga er for dig, der ønsker at forbedre din smidighed, balance og kropsbevidsthed. Vi arbejder med stræk og styrke, samt forsøger at løsne spændinger. I Hatha Yoga kommer vi dybt ind i stillingerne i et tempo, hvor alle kan være med.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hatha Yoga Letøvede/øvede (Yoga2)

Hatha yoga er for dig, der ønsker at forbedre din smidighed, balance og kropsbevidsthed. Vi arbejder med stræk og styrke, samt forsøger at løsne spændinger. I Hatha yoga kommer vi dybt ind i stillingerne i et tempo, hvor alle kan være med.

Hatha yoga kan modvirke skader, hvis du er løber, boldspiller eller lignende.

 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Jumping Fitness (juf)

Jumping Fitness er en sjov og hård cardiotræning hvor man får trænet styrke, balance og koordination. Man brugeralle kroppens muskler, og det er især god træning for core, mave og baller. En jumpingtime er bygget op som intervaltræning, så man forbrænder mest mulig, og får små pauser undervejs.

Jumping Fitness er en skånsom træningsform mod knæ og ryg, da det er blødt og eftergivende underlag. Og alle er velkomne – uanset alder, form, kondition og koordinationsevne. Det er både for mænd og kvinder.

Begrænsninger: Man må ikke jumpe hvis man er gravid, og der skal gå 6 mdr. efter man har født.
Herefter er det alletiders optræning af bækkenbunden. Man må max veje 120 kg. Min. 16 år.

 


Tilmeld/Læs mere - (0)

Mini Bevægelsesstjerner (MiBS)
Leg og bevægelse for dig i alderen ca. 3-9 år, som er udfordret i at deltage på et almindeligt gymnastikhold pga. en funktionsnedsættelse, handicap eller andre særlige behov. En diagnose er ikke nødvendig for din deltagelse. Holdet er lille og overskueligt, og vi forventer at din forælder/hjælper er med på holdet hele tiden for at støtte dig.

På holdet leger vi sanglege og gennemfører motorikbaner. Vi tilpasser aktiviteterne, så alle kan være med på egne præmisser. Vi følger en forudsigelig, fast struktur, og benytter os af piktogrammer, Time-Timer, tegn-til-tale og gentagelser.

Holdet kører i samarbejde med specialsport.dk, som er en non-profit organisation, der hjælper børn og unge med særlige behov og handicap til et aktivt foreningsliv. Trænerne på holdet har selv børn med handicap.

Prøvetimer foregår ved at man tilmelder sig som normalt, prøver holdet 1-2 gange og hvis man ikke ønsker at fortsætte på holdet, har man ret til at fortryde og få sine penge retur.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Mini-mix (mini)
På Mini-mix kan du blive udfordret i spring på alle niveauer så alle kan være med. Niveau- og aldersforskelle kan være store, så derfor arbejder vi aktivt med niveaudeling. Holdet er et opvisningshold og gennem sæsonen trænes målrettet mod en fantastisk opvisning i marts.

Hvis du har multikontingent, skal der ved tilmelding betales 200 kr. til opvisningsdragt.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Multikontigent (Multi)
Du skal registrere dig her hvis du er multikontigentbruger og kontakte træner/instruktør så du kan få en introduktion og blive tilknyttet det rigtige hold. Husk at blive tilmeldt holdet via guide på forsiden.

Kontakt Karin ved spørgsmål mail kr28933799@hotmail.com eller telefon 28933799 (kl. 18-20 på hverdage).

NB!
Du skal tilmelde dig og betale under fanen "Mørke Idrætsforening" menupunkt Holdtilmelding før du kan være aktiv bruger.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Show-mix Djursland (shodj)

Er gymnastik en gang om ugen bare for lidt? Er du vild med fede serier og spring? Så er Show-mix Djursland måske noget for dig!

Holdet er et udtaget hold for både rytme- og springgymnaster, drenge og piger fra 4. klasse og opefter. På holdet får du masser af nye udfordringer både på gulvet og i luften, og så bliver du hamrende god til gymnastik.

Gymnaster på Show-mix Djursland SKAL gå på et andet hold på Djursland eller være instruktør. Det forventes at man deltager i opvisninger/shows og andre arrangementer. Vi træner en gang om ugen samt hver anden søndag.

Har du spørgsmål kan du kontakte:

Emmie: 71750520 

Stine: 30619093

Holdet er ikke en del af multikontingent

Tilmeld/Læs mere - (0)

Spring-mix (fra 6. kl.) (spmix)
På Spring-mix kan du blive udfordret i spring på alle niveauer så alle kan være med. Niveau- og aldersforskelle kan være store, så derfor arbejder vi aktivt med niveaudeling. Holdet er et opvisningshold og gennem sæsonen trænes målrettet mod en fantastisk opvisning i marts.

Hvis du har multikontingent, skal der ved tilmelding betales 400 kr. til opvisningsdragt overnatning m.m.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Store Bevægelsesstjerner (StBS)
Leg og bevægelse for dig i alderen ca. 6-12 år, som er udfordret i at deltage på et almindeligt gymnastikhold pga. en funktionsnedsættelse, handicap eller andre særlige behov. En diagnose er ikke nødvendig for din deltagelse. Holdet er lille og overskueligt, og vi forventer at din forælder/hjælper er med på holdet, indtil alle parter har sikret og vurderet, at behovet ikke længere er der.

På holdet leger vi bevægelseslege, gennemfører motorikbaner og slutter af med afspænding. Vi tilpasser aktiviteterne, så alle kan være med på egne præmisser. Vi følger en forudsigelig, fast struktur, og benytter os af piktogrammer, Time-Timer, tegn-til-tale og gentagelser.

Holdet kører i samarbejde med specialsport.dk, som er en non-profit organisation, der hjælper børn og unge med særlige behov og handicap til et aktivt foreningsliv. Trænerne på holdet har selv børn med handicap.

Prøvetimer foregår ved at man tilmelder sig som normalt, prøver holdet 1-2 gange og hvis man ikke ønsker at fortsætte på holdet, har man ret til at fortryde og få sine penge retur.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga udendørs (YUD)

Hatha Yoga letøvede/øvede. Træningen foregår udendørs under halvtaget ved SFO''''en på Mørke Skole. Medbring selv underlag.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Zumba (zum)

Zumba er sjov og effektiv dans , der giver ligeså meget livsglæde som kondi. Kom og hav det sjovt imens du sveder.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Crossdance (Cross)

Crossdance er en dance fitness time, der er bygget op over moduler med Dance, Bodytoning, Cardio og Balance i denne rækkefølg. Du vil få sved på panden, masser af smil på læben og få fornyet energi og overskud. Du vil forbrænde kalorier på den sjove måde.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Krudtuglerne 4-5 år (4-5)
Kom og leg, hoppe, danse, løbe, tumle og springe med andre 4-5 årige børn. Vi vil hver gang lave nogle bevægelseslege, så vi får brugt hele kroppen, og børnene får arbejdet med deres kropsbevidsthed og kropsfornemmelse. Der vil blive arbejdet med indøvning af og forberedelse på spring på forskellige redskaber og baner.
Vi glæder os til at møde de nye unge gymnaster i Mørke, så kom frisk og frejdig og lav gymnastik med os.
 
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Jump&fun 2. - 3. kl. (2-3)

Dette er et begynder spring hold, hvor vi skal lære at lave forskellige tricks på trampolinen, her i blandt op hop, salto og overslag. De primære redskaber kommer til at være trampolinen og airtracken. Holdet kommer til at øve forlæns spring, og en lille rytme del så vi er helt klar til opvisningen. Du kan komme på holdet, om du har sprunget før, eller er helt ny gymnast, alt bliver lært fra bunden.
Holdet er for børn i 2. og 3. klasse.
Jeg glæder mig til at møde en masse springklar gymnaster, også skal vi bare have det sjovt!

Tilmeld/Læs mere - (0)

Herretons (her)
Er du til rigtig herretons med masser af hockey og volleyball, så er dette hold måske noget for dig? Her er der plads til alle, der gerne vil have sved på panden og have det sjovt.
ET rigtigt herrehold, der også har fokus på det sociale.
 
Instruktør: Selvkørende.
Tilmeld/Læs mere - (1)
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram